текст песни o sole mio перевод. Luciano Pavarotti. O Sole Mio.Оценено на: 0

Исполнитель: Luciano Pavarotti

Творение: O Sole Mio

Длина: 03:24

Дата: 2015-02-10

Просмотрено: 617
Скачать

Другие песни этого исполнителя Luciano Pavarotti


Текст оды целиком и бесплатно:

Оригинальный текст

Che bella cosa e' na jurnata 'e sole,
n’aria serena doppo na tempesta!
Pe' ll’aria fresca pare giВидео:

Luciano Pavarotti - 'O sole mio
Luciano Pavarotti - 'O sole mio

O sole mio

Che bella cosa na jurnata 'e sole
n'aria serena doppo na tempesta
pe ll'aria fresca pare già na festa
che bella cosa na jurnata 'e sole.
Ma n'atu sole cchiu' bello, oi ne'
'o sole mio sta nfronte a te
'o sole, o sole mio
sta nfronte a te
sta nfronte a te.
Quanno fa notte e'sole se ne scenne
me vene quase 'na malincunia
sotto a fenesta toia restarria
quanno fa notte e 'o sole se ne scenne.
Ma n'atu sole cchiu' bello, oi ne'
'o sole mio sta nfronte a te
'o sole, o sole mio
sta nfronte a te
sta nfronte a te.Здесь можно прочитать чужие мнения или оставить своё мнение:

Написать коментарийКаптча: